Om

CV


Projekter


Saxofonisten Pia Munch er klassisk uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og Nordjysk Musikkonservatorium hos Kasper Hemmer Pihl, Claus Olesen og Johannes Thorell.


Ved siden af sin konservatorieundervisning har hun været på flere masterclasses både i Danmark og udlandet. Bl.a. Spanien, Norge, Sverige samt Frankrig på L'Université Européenne de Saxophone.
Det musikalske repertoire katalog spænder meget bredt, og tæller næsten alt fra barok til nykomponeret musik, og med flere uropførelser i bagagen.


Målet er, at få saxofonen til at fungere naturligt i alle typer musik.


Både som solist og i diverse ensembler kommer det mangeartede musikerskab til syne.

Pia bliver ofte brugt som kirkemusiker, men ses også på diverse festivaler, enten i faste ensembler eller i ad hoc projekter
     

 Forskellige Projekter
Saxofoner og tangenterDuo samarbejde med Peter Schüsler ( organist i Vor Frue kirke, Aalborg )


Mødet mellem saxofon og orgel kan noget helt specielt.

Klangene er som skabt for hinanden, og giver en mulighed for at fremføre al slags musik.

Dertil kommer kombinationen med klaver, som giver flere udtryksmuligheder.

 


 
Repertoiret er alsidigt, og kommer rundt i mange verdenshjørner.

Vi lægger vægt på, at balancere programmet sådan at alle lyttere får en god oplevelse. Der kan være kendte og elskede værker, men også nye spændende stykker. Virtuoseri og stille meditative stemninger.

 

Vi glæder os til, at dele vores begejstring for musikken med jer. 


Munch Olmos duoMagien opstår når kontraster mødesTag den klassiske saxofon og tilsæt elektrisk guitar. Lad de klassiske traditioner inspireres af de rytmiske og hør, hvordan synergier opstår, når to kulturer blandes og frembringer et fælles sprog. 

Jazzkomponister der lader sig inspirere af den klassiske musiks traditionelle elegance, og klassiske komponister der inddrager den rytmiske spontanitet. Alt sammen forenet i nyere amerikanske værker, hvor der spilles på en helt ny bane, der ikke ofte ses i Danmark. 

Denne koncert vil rykke og udfordre grænserne; for hvornår er vi på hvilken banehalvdel?

Musikken er smuk, lyrisk og til tider meget virtuos, drømmende og banebrydende.  

I november havde vi Europapremiere på værkerne for et, trods Covid-19, stort og meget begejstret publikum. 
Jupither 


Jupither er en klassisk trio bestående af: Julian Rasmussen: cembalo og orgel, Pia Munch: sopran- og altsaxofon og Theresa Lundquist: sopran.

De tre musikere har arbejdet sammen i en årrække kammermusikalske projekter i løbet af deres studietid på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor de især har arbejdet med det kirkelige repertoire.